Chemo 6, de laatste, zit er in!!!

1 jul

Lieve allemaal,

Gisteren 30 juni heb ik de laatste chemo, kuur nummer 6, mogen ontvangen … eindelijk! Dat kunnen we al afstrepen 🙂 en elke dag, vervelende bijwerking of wat dan ook die ik nu heb kunnen we uitzwaaien en komt niet meer terug, YES!!! Het infuusprikken ging in 2 keer goed, de eerste keer konden ze niet langs het littekenweefsel van het vorige infuus (geen idee dat dat bestond/kon). Maar dit was gelukkig minder pijnlijk dan door de ader heen prikken en verder is alles goed gegaan. Maar dat kan ook niet anders met al die lieve berichten en mega steun van iedereen; van zelfgemaakte eierballen van 2 lieve collega’s om mijn eiwitgehalte omhoog te krikken, een verrassing champagne ontbijt van mijn lieve familie, 21 cadeautjes van Mama-knor om de laatste chemo-dagen af te tellen, allemaal lieve & leuke berichten op deze website, via de mail & app, de vele kaarten via de post en zo kan ik nog wel even door gaan. Ik kan het niet vaak genoeg zeggen DANK JULLIE WEL!!!! Echt hartverwarmend allemaal, hierover later meer. Want over de eierballen, verrassingsontbijt, 21 aftel cadeautjes en al het andere kom ik op een later moment zeker nog terug.

Toad en Mama-Knor hebben me dit keer samen bijgestaan en ook en Broer-Knor is langs geweest met allemaal gezonde dingen. Samen hebben we een gepast feestje gevierd. De vrouw met wie ik in januari na de operatie op de kamer heb gelegen en het heel gezellig mee heb gehad, had gisteren ook een chemokuur en was heerlijk haar weer even te zien en te kunnen knuffelen. Samen met nog een lieve vrouw hebben we via de app veel steun aan elkaar in dit proces, iets wat zo fijn is.

Nadat alle chemotroep binnen was mocht ik naar huis en ben ik ontslagen van afdeling 1C, om nooit meer terug te keren! Toad heeft de laatste druppels chemo letterlijk uitgezwaaid, eindelijk … tot nooit meer ziens … DAAAAAG TOEDELOE!!!

Nu is het afwachten hoe deze kuur me gaat vallen en wanneer het reisje naar m’n coconnetje op m’n tropisch eilandje gaat beginnen. Het weer doet dit keer gelukkig ook goed mee, dus daar zal het niet aan liggen. Maar goed dat ik afgestapt ben van m’n winterslaapjes en deze heb omgezet naar een coconnetje op een tropisch eiland 🙂

Geniet van het mooie weer en tot de volgende berichten!

Liefs Knor ♥ Toad

Ideetje hoe ik mijn tropisch eilandje voor me zie 🙂
Onbewoond eiland ideeclownfish

3 Replies to “Chemo 6, de laatste, zit er in!!!

  1. Wat fijn Knor, dat je dit nu achter je kunt laten. Veel succes met opbouwen van je energie en alles wat je hebt moeten inleveren. YOU CAN DO IT!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *