Chemo 5 is binnen & Knor’s chemo Power Quotes aftel kalender

12 jun

Woendsag 10 juni heb ik chemo 5 toegediend gekregen. Broer-Knor en Toad waren met me mee. Broer-Knor had gezellig wat Margriet bloemetjes voor me meegenomen om de ochtend en m’n bedje wat op te fleuren, maar op de afdeling bleek dit eigenlijk niet te mogen (oeps). Gelukkig mochten we de bloemen nu laten staan (alle bacteriën waren nu toch al binnen, hihihi). Stond ook wel zo gezellig.

Ik bleek zowaar 1 ons, jaja 1 ons, afgevallen! En dat ondanks Toad & Knor Pre-chemo-party met een hele foute film en veel chips, de avond voor de chemo-toediening. Maar ja, binnen 15 minuten chemo-toediening heb je die ons er zo weer aan. En tijdens chemotherapie krijg je alleen maar op je kop als je afvalt. Zo lang ik nog onder de 65 kg blijf dan kan ik er inmiddels wel mee leven. Heb ik nog 0,5 kg marge. Ben sinds dit gebeuren al 5 kg aangekomen, maar die zal er straks wel snel weer afgaan, want zoveel beweeg ik nu ook weer niet. En gelukkig pas ik m’n kleding nog, dat vond ik, praktisch als ik ben, namelijk het vervelendste idee. Maar dat vind ik ook als ik te licht ben.

Na een goede ader peptalk van Toad en Broer-Knor, ging op de anesthesie afdeling het infuus weer in één keer goed. Dus dat maakte mijn ochtend helemaal goed. Zodra de eerste medicatie liep en er bijna door was is Toad naar zijn werk gegaan en hebben Broer-Knor en ik heerlijk bij gekeuveld. Dit keer was ik heerlijk rustig en heel volgzaam. Na 4,5 uur waren we klaar en mochten we naar huis. Thuis hebben we nog een chemo-after-party gehad met een peren ijsje. En dan is het wachten op wat komen gaat.

De chemo hakt er dit keer minder snel in. Ik had de dag ervoor goed uitgerust en de dag zelf was ook minder vol, dat helpt. Ik merk sowieso dat ik veel meer rust nodig heb en dat mijn batterij stukken langzamer weer oplaad. Maar ik dacht voordat ik helemaal op mijn Tropische eilandje lekker lig te snorkelen en scrubben zet ik nog snel even snel een berichtje op de blog.

En kan ik jullie ook meteen mijn nieuwe aanwinst laten zien; Knor’s chemo Power Quotes aftel kalender. Ben er helemaal blij mee. Met behulp van een aantal van jullie heb ik dit binnen een hele korte tijd uit de grond kunnen stampen. Ik weet zeker dat dit me door deze laatste zware periode van de chemotherapie gaat helpen. Bedankt voor de hulp! Mocht iemand nog een mooie Quote of iets dergelijks hebben, alle power en positititeit is welkom via knorrrknorrr@gmail.com of via een reactie onder aan dit bericht of .. geen idee.

Ik ga lekker naar m’n tropisch eilandje. Geniet van het mooie weer en tot snel.

Liefs Knor ♥ Toad

Knor's chemo Power Quote aftel kalender

One Reply to “Chemo 5 is binnen & Knor’s chemo Power Quotes aftel kalender”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *