Herstellen van de operatie

14 jan

Hallo iedereen hierbij even een korte update. De operatie is goed gegaan! Knor maakt het goed, maar is nog erg moe van de operatie en slaapt daarom nu uit op de recovery afdeling. Over een paar uur zal ze naar de verpleegafdeling gaan waar ze gaat herstellen van de operatie.

Knor zal een week op deze afdeling blijven om te herstellen van de operatie en reconstructie. Tijdens deze week zal ze in de gaten worden gehouden of het lichaam goed reageert op de borstprotheses en zullen eventuele vochtophopingen via drains afgevoerd kunnen worden waardoor het herstel sneller en beter zal gaan. Ik zal jullie proberen via deze website van dag tot dag op de hoogte proberen te houden van de vorderingen.

Mocht je graag willen langskomen dan is dat erg fijn, maar om te voorkomen dat Knor te weinig rust krijgt wil ik je wel vragen het even aan mij (Toad = Sander) door te geven via whatsapp, sms of knorrrknorrr@gmail.com zodat ik het een beetje in goede banen kan leiden. Knor ligt op verpleegafdeling 4B op kamer 416-3 in het Martini Ziekenhuis. Op de verpleegafdeling is bezoek van harte welkom tussen 11:00 en 20:00, maar de patiënten rusten tussen 13:00 en 14:00 (en eten om 12:00 en 17:00.) Als je een kaartje oid wilt sturen dan kan dat naar onderstaand adres of naar ons huis adres en dan zal ik ervoor zorgen dat het bij Knor op de kamer komt.

Al jullie lieve kaartjes, berichtjes, bloemetjes e.d. hebben Knor en mij enorm sterk gemaakt om de operatie en deze moeilijke tijd door te staan en ik ben ontzettend trots op Knor dat ze zoveel lieve mensen om zich heen heeft verzameld. Hieronder zie je een deel van alle kaartje die we al van jullie hebben ontvangen, echt tegek veel!

IMG_0941IMG_0936

 

Owja, Knor is gek met geitje, maar Toad is gek met katten. Dus ik kan het niet nalaten om zelf ook even een filmpje te posten 😉 (Niet vergeten geluid aan te zetten)

Liefs Toad

6 Replies to “Herstellen van de operatie

  1. Heb vandaag al contact gehad met Maaike via de app. Dat was fijn! Michel en ik liggen in een deuk van de filmpjes 🙂 Geef je Maaike een voorzichtige knuffel van ons? Ik kom nog niet langs want ik heb een buikgriepje en ik wil geen complicaties veroorzaken. Pas ook goed op jezelf, toad xx

  2. Fijn dat het goed is gegaan lieverd en ook fijn dat we zo mee mogen leven. Ik ga zeker even contact opnemen over de bezoekjes. Maar gezien al jullie kaartjes ben ik bang dat je het veel te druk gaat krijgen. Je moet ook rusten hoor 😉 . Das heel belangrijk voor het herstel. Uit Oz al gehoord dat je ook daarvandaan gevolgd wordt. Heel veel lieve knuffels, groetjes en beterschap. van ons tweetjes

  3. Beste Maaike, Knor… fijn te horen dat het goed gelopen is, ik hoop dat Sander goed voor je waakt en dat je in de komende dagen lekker kan uitrusten tot beterschap 🙂
    Reinier H

  4. Goedenavond Knor,

    Knorretje, wat fijn om te horen dat de operatie goed is verlopen….de mantra’s hebben vast en zeker ook geholpen (met zweetdruppels!). Zet em op verder Knor…je bent gek op de geit….we zitten nu ook in het jaar van de geit, dusssssssssh.
    Zie je gauw….knuf Henny

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *